Menu

Humor på TV

En av de viktigaste delarna i livet är att känna glädje och att få skratta. Att kunna skratta piggar upp de flesta. Ofta får man höra att de som skrattar mycket lever längre och att skrattet är bra mot stress och andra sjukdomar. Är inte detta fantastiskt? Humorn är med andra ord en viktigt del för oss människor att få känna oss friska och må bra. Det finns flera sätt att uppnå detta, som till exempel träffa vänner man trivs med eller att titta på en rolig film eller tv-serie fylld med humor och värme.

Ny serie av Solsidans skapare

A piece of the swedish archipelago.

Det finns ett antal humoristiska tv-serier som har blivit populära de senaste åren. En svensk serie som har blivit oerhört populär och omtyckt är Solsidan. Den började sändas 2010 och har spelats i fem säsonger. Nu har det kommit en Ny serie av Solsidans skapare Felix Herngren. Han har tillsammans med sin fru Clara Herngren och sin syster Moa Herngren skapat en serie som heter Bonusfamiljen. Detta är en helt annan typ av tv-serie och inte alls lik Solsidan. Bonusfamiljen har skapats utifrån författarnas egna erfarenheter av skilsmässor och nya familjekonstellationer. Felix och Clara Herngren har gemensamma barn, men också från tidigare relationer. Därför har de kunnat dra paralleller och göra serien verklighetstrogen.

Mer humor på C more

Utan tvekan är det svårt att leva utan humor, men ibland kan det vara svårt att veta vad man ska skratta åt. Det kan behövas lite hjälp på traven och eftersom humor är så viktigt i livet är det bra om den är lättillgänglig. I de vanligaste tv-kanalerna är det oftast mycket fokus på nyheter, debatter och andra seriösa ämnen. Därför vore det bra om alla hade betalkanalen c more. Där hittar man ett stort utbud av tv-serier, långfilmer och många sportkanaler. Det blir där med lättare att välja vad man vill titta på än det som erbjuds på de vanligaste svenska kanaler.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

pinstagram